Wel borrelen, niet eten in Lotti’s Bar Hoxton Amsterdam

Wel borrelen, niet eten in Lotti’s Bar Hoxton Amsterdam

De hotspot voor een koffie of een alcoholisch drankje

Ik had online al wel wat foto’s van het Hoxton Amsterdam gezien en dacht steeds, dat ziet er goed uit, daar moet ik eens een heen om wat te eten en te drinken. Toch kwam het er steeds niet van. Tot ik vorige week in de Negen Straatjes was en me realiseerde, volgens mij zijn we in de buurt van het Hoxton, laten we een kijkje nemen.

Het eerste wat heel grappig was, ik had juist die week afgesproken om die week erna te gaan eten bij Lotti’s, bleek de bar van het Hoxton Amsterdam Lotti’s te heten, wist ik veel. Kon ik in ieder geval alvast de kaart bekijken en wat voorproeven.

Lotti’s Bar Hoxton Amsterdam – een gezellige, bruisende setting

De eerste indruk is positief. Een gezellige drukte met een gemengd publiek, van hipsters tot gezinnen. Het interieur is een beetje vintage / retro en vooral erg knus. Het eet- en borrelgedeelte wordt gescheiden door een muur. En ze hebben zelfs een boven waar je ook kunt neerploffen in de verschillende zit hoeken vol comfortabele stoelen en banken.

Lotti's Hoxton Amsterdam interieur

Lotti's Hoxton Amsterdam interieur2

En dan het eten. Nee, nee, nee. Ik vind het het helaas niet waard, hoezeer ik dit ook had gehoopt. Ik heb lunch en diner kunnen proberen en beiden momenten hadden niet het beoogde JAAA  gevoel. Wat ik erg jammer vind want hier had ik eigenlijk wel een beetje op gehoopt.

Voor de lunch bestelde we een een Quinoa Salade met broccoli en feta, een zuurdesem broodje met gegrilde groente en mozzarella en on the side truffel frietjes. De salade was echt te simpel, dat een kind van 12 dit ook nog wel zou kunnen maken. Het broodje was wel lekker maar niet heel bijzonder en de truffelfrietjes waren een beetje slap maar wel lekker van smaak. Mocht je de frietjes bestellen, dan raad  ik wel aan om de truffelfrietjes te delen omdat ze een beetje machtig zijn.

Quinoa Salade en broodje gegrilde groente

Al waren we niet helemaal tevreden, we reserveerde wel een tafel voor die week daarop. En omdat ze al bijna vol zaten had ik toch weer een beetje goede hoop voor het diner.

Het zijn vooral mooi gedekte tafels

Afgelopen vrijdag een nieuwe poging. Eerst een borrel met kaaskroketten, al dachten we door de donkere vulling dat het eerst gewone kroketten waren. Was ook goed geweest hoor maar dat hadden we niet besteld. De kroketten zijn lekker en smaakvol, door de gorgonzola is de smaak sterker, je moet er dus van wel van houden.

Dinner Lotti's Hoxton Amsterdam

Toen op naar onze mooie plekje op de bank in de hoek. De tafels zijn prachtig gedekt, mooie glazen en net servies. De ambiance, daar is echt niets op aan te merken. Op het eten wel helaas. Ook nu voldeed het niet helemaal aan mijn verwachting. De porties zijn sowieso niet groot, dus ik zou er in ieder geval wel een side dish bijstellen. Ik had de groenteburger genomen. Dit bleek uiteindelijk een broodje te zijn met een grote champion en een tomaat. En daar rekenen ze doodleuk €13 voor? De gewone hamburger was oké maar ook niet bijzonder. En de spaghetti met kreeft was goed maar een beetje weinig.  Al met al, een kleine domper.

Hamburgers en spaghetti Hoxton Amsterdam

NamsNotes over Lotti’s Bar Hoxton Amsterdam


– Super leuke setting, de sfeer is gewoon super goed
– Leuke plek voor als je even koffie wilt drinken tijdens je shopavontuur in de Negen Straatjes
– Borrelen zeker weten een aanrader. De wijn is lekker en ze hebben cocktails. Vanaf een uurtje of negen begint er in het weekend ook een dj te draaien
– Eten, nee helaas niet
– De gerechten zijn beste duur voor wat je krijgt op je bord. Helemaal als ik kijk naar de starters en side dishes. Al smaakte de side dishes wel goed

Ik zou dus voor een lunch of diner niet zo snel meer terug gaan. Wel voor een koffie of een drankje op de lekker stoelen en banken. Misschien als ze de kaart weer eens veranderen, geef ik het een nieuwe kans en anders houd ik het wel bij de paar bites die op  de kaart staan.

NamsNotes Score


Menu
Prijs
Bediening
Interieur/ambiance

Lotti’s Bar Hoxton Amsterdam
Herengracht 255
Amsterdam

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom


fb

Hé, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. ik ben Namfon en de Notes die je hier leest zijn geschreven uit eigen ervaring zodat ze niet vergeten worden. De site is nog in ontwikkeling en visueel schort er nog wel wat aan. Al doende leert men zeggen ze. Evengoed hoop ik dat je op NamsNotes inspiratie kan opdoen in de categorieën die jou interesseren. Veel leesplezier.

Notes uitwisselen

Volg me voor nog meer Notes

@NamsNotes Instagram

NamsNotes van vandaag

Foodstuff bij het Allerhande Kerstfestival. Eten en drinken proeven maar ook leuke workshops.… https://t.co/msoo4d4JOu
Amsterdam Lightfestival at Rhizome House. Pretty changing colors. Visit @AmsterdamLight -… https://t.co/hJLaXxwDB6
Net workshop van @CanonNederland gedaan bij Taets Zaandam. Super vette #lowlight foto's gemaakt.… https://t.co/ktYYL7Obu6
Krijg je bij het zien van deze foto ook zo een zin in zon, zee en strand? Hier is die ver te… https://t.co/EkUE1LVMPF
Waar blijft de zomer dan? Kan ik alsjeblieft terug naar casa_volar en het heerlijke strand van… https://t.co/ZKpkIIb0SE
Van de zon in Ibiza naar de regen in NL. Gelukkig houdt mijn Carlala hoed van carlalafashion mij… https://t.co/TvUOwCl5Nt
Wat ga ik dit missen. Ibiza je bent mooi. Snel online op de blog. #ibiza #casavolar #calablancahttps://t.co/iWXsfljpEH
Throwback naar de lunchspot van gister cottonbeachclubibiza #hotspot #lunchspot #cottonbeachclubhttps://t.co/4Bzk8ypqet
Je vindt bijna overal dit heldere water. Dit is bij Cala de Xarraca. #beaches #beach #xarracahttps://t.co/C0MECN2pU0
Ik heb eindelijk mijn eerste auto gekocht.😜 Past goed bij mn outfit. #newcar #eend #deuxchevauxhttps://t.co/ZucQxKFZ89
Happy Saturday. Uitzicht vanaf het mooie dakterras casa_volar wat is het hier heerlijk rustig.… https://t.co/Jpusmpcga3
Ik deed een 3-daagse #Juizs #detox en het viel me alles mee. Mijn ervaring je nu op #blog . https://t.co/dRBROKU1AJ https://t.co/p5m7DzJduZ
This is a good spot for #breakfast today juizscoldpressed #detoxtime day3. Almost done.… https://t.co/JhaOi1EjhK
Lekkere mix platter op de #culinaireverleiding in #Zaandam. Goede zondag besteding.… https://t.co/HM9hHoGoTs
Deze mooie hotelkamer in #Nhow #Rotterdam geeft mij het New York loft gevoel. En het bed is zo… https://t.co/uVuA7Xc3pT
Eindelijk op de blog. In mei ging ik op #stedentrip in #Rotterdam en sliep in het #Nhow Nu te… https://t.co/yNjEUU4eut
Zin in een lekkere lunch straks? Ga naar Coffee & Coconuts Amsterdam. Nu op mijn blog - https://t.co/bhHyhmiAFT https://t.co/zHQFvs0I9x
Wat doe jij op deze zonnige vrije dag? Afgelopen zaterdag was ik bij thingsilikethingsilove en… https://t.co/ZJZZKg9IOg