Eten en drinken

Een goede maaltijd brengt goede mensen samen – Socrates

Eten en drinken is na ademen de eerste basisbehoeften van ieder mens. Zodra in deze basisbehoeften is voorzien kunnen we ons zelf volgens de piramide van Maslow als mens verder ontwikkelen en hogere doelen nastreven.

Nu blijkt dat eten en drinken één van de belangrijkste dingen in het leven is. Moeten we er maar voor zorgen dat we dit ook in een leuke en vooral smakelijke ambiance kunnen doen. Want mijn ervaring is, wanneer de sfeer, het eten en het drinken en natuurlijk je gezelschap goed is zal de overall beoordeling positief uitpakken.

 

I love food

 
Eten heeft voor mij persoonlijk altijd een belangrijke plek ingenomen.  Mijn moeder is Thais en houdt van koken, vaak, veel en vooral erg lekker koken. Van de traditionele Thaise gerechten tot de oer Hollandse keuken, zij draaide haar hand er niet voor om. Mijn passie voor lekker eten is zeker hierdoor ontwikkelt.

Ik houd van koken, doe dat volgens mij best redelijk en vind het leuk om nieuwe recepten te proberen. Koken is een vorm van ontspanning en het gerecht deel ik het liefs samen met de mensen die mij na staan.

 

NamsNotes eten en drinken

 
Maar naast zelf koken is eten buiten de deur natuurlijk ook een erg fijne bezigheid. Gelukkig heb ik een groepje vriendinnen om mij heen die net zo kunnen genieten van lekker eten als ik. Dus samen met hun proberen we de leukste plekjes te ontdekken. Van bekend tot onbekend, in Nederland en het buitenland. En al deze plekjes zal ik met jou delen in NamsNotes eten en drinken. Immers de leukste eet en drink plekjes wil je toch niet vergeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *