Eten bij Restaurant PARK Amsterdam in Hotel Arena

Eten bij Restaurant PARK Amsterdam in Hotel Arena

Een organische overloop van buiten naar binnen

Hotel Arena was vroeger the place to be voor de hipste feestjes. Ergens is het mis gegaan want Hotel Arena werd ingehaald en ineens hoorde je er niks meer over tot nu. Het hotel ondergaat een grootse renovatie en daar hoort ook een nieuwe hotspot bij. Restaurant PARK Amsterdam is hun nieuwe pareltje. PARK is dé ultieme verbinding tussen buiten en binnen terwijl je heerlijk kunt genieten van een all day dining-concept met zicht op het Oosterpark.

(meer…)

Lunchen bij Coffee en Coconuts Amsterdam

Lunchen bij Coffee en Coconuts Amsterdam

Bruisende hotspot in zuid

Zaterdag, 13.00 uur misschien niet het meest ideale tijdstip om Coffee en Coconuts Amsterdam te bezoeken. Want man, wat is het druk. Een rij tot bovenaan de trap van mensen die een plekje willen bemachtigen. Gelukkig gaat het snel en zitten we met een kwartiertje beneden bij een plekje aan het raam. Nee aan reserveren voor de lunch doen ze niet dus je moet even geduld hebben.

(meer…)

Eten bij Pluk Amsterdam

Eten bij Pluk Amsterdam

Pluk de dag

Eten, drinken of meenemen? Het kan allemaal bij Pluk Amsterdam in de Reestraat. Deze foodspot is in Amsterdam en daarbuiten niet ongemerkt gebleven want sinds de opening is het continue druk. Natuurlijk had ik ook van Pluk gehoord maar het kwam er gewoon niet eerder van om er heen te gaan. Achteraf best zonde want het is een hele leuke tent met nog lekkerder eten en drinken.

(meer…)

Lunchen bij Lavinia Good Food Amsterdam

Lunchen bij Lavinia Good Food Amsterdam

Eten zonder extra toevoegingen

Ben jij iemand die bewust met voeding bezig is? Veelal zelf kiest voor een gezonde lifestyle waarbij je alles zelf klaar maakt en waar mogelijk e-nummers en andere toevoegingen vermijd? Bezoek dan snel Lavinia Good Food voor ontbijt, brunch of lunch als je eens buiten de deur wilt eten. Hier staat healthy food en drinks in grote hoofdletters op het menu.

(meer…)

Wel borrelen, niet eten in Lotti’s Bar Hoxton Amsterdam

Wel borrelen, niet eten in Lotti’s Bar Hoxton Amsterdam

De hotspot voor een koffie of een alcoholisch drankje

Ik had online al wel wat foto’s van het Hoxton Amsterdam gezien en dacht steeds, dat ziet er goed uit, daar moet ik eens een heen om wat te eten en te drinken. Toch kwam het er steeds niet van. Tot ik vorige week in de Negen Straatjes was en me realiseerde, volgens mij zijn we in de buurt van het Hoxton, laten we een kijkje nemen.

(meer…)

Eetcafé de Brakke Grond Amsterdam

Eetcafé de Brakke Grond Amsterdam

Voor ieders goesting

Het zonnetje schijnt flink als ik op aanraden van een collega plaatsneem op het terras van Eetcafé de Brakke Grond. Een ongedwongen sfeer en een wisselend publiek op een warme vrijdagavond. Dit is het goede leven, denk ik.

(meer…)

Brunch Yoghurt Barn Amsterdam

Brunch Yoghurt Barn Amsterdam

De term loei lekker is niet voor niets kenmerkend voor de Yoghurt Barn. Want loei lekker is het. Ik had al eens van de Yoghurt Barn gehoord, watertandend had ik al meerdere malen naar al die mooi uitziende foto’s gekeken. En zelfs toen ik een foto zag, terwijl ik aan de kaasfondue zat dacht ik; hier wil ik heen. Zo gezegd zo gedaan, hoopte ik. Een datum vinden met de meiden was een ramp. En op het laatste moment ging het nog bijna fout ook. Maar met een beetje pas en meetwerk kon de brunch in Yoghurt Barn Amsterdam gelukkig doorgaan.
(meer…)

Ô Mai god zo lekker

Ô Mai god zo lekker

De titel zegt denk al genoeg, dit kleine tentje is een walhalla voor je ogen en je smaakpapillen. Heb je zin in Aziatisch maar geen trek in de Thaise, Chinese of Japanse keuken? Toe aan een nieuwe smaakexplosie in je mond? Dan is Ô Mai aan de Utrechtsestraat in Amsterdam jouw volgende to go op je lijst. Maak kennis met de Vietnamese keuken.

(meer…)

publiek bukowskiInterieur entreeInterieur Bar BukowskiInterieur bar Henry BukowskiBar Henry Bukowski

Bar Bukowski Amsterdam

There is always a reason to drink – Charles Bukowski

Ben je in oost of wil je juist even iets anders dan het centrum van Amsterdam? Ga dan naar Bar Bukowski. Op de hoek bij het Oosterpark en tegenover het OLVG, met ov voor de deur, vind je deze niet te missen bar vernoemd naar schrijver Charles Bukowski.

In Bar Bukowski Amsterdam kan je de gehele week terecht voor healthy food en drinks. Maar ook voor een borrel ben je hier aan het juiste adres want op vrijdag en zaterdag is Henry’s bar inclusief lekker cocktails geopend. Heb je een passie voor poëzie en literatuur? Dan moet je zeker eens één van de literaire avonden bezoeken.
(meer…)

paper-planes-loungehoekpaper-planes-interieurpaper-planes-koffie-verkeerdpaper-planes-yummy-burgerpaper-planes-hamburgerpaper-planes-yoghurt-quinoapaper-planes-amsterdam-menu-dec14paper-planes-amsterdam-instagram-share

Paper Planes Amsterdam

Eten en drinken in LA Style

Je zou het bijna niet verwachten maar te midden van alle bouwactiviteiten op het Rokin in Amsterdam zit een héél leuk tentje verscholen. Want daar waar voorheen de koffietent van hotspot Bar Italia zat, is Paper Planes* verschenen. Ontvlucht alle hectiek op straat, pak de trap naar beneden en treed binnen tot de wereld van Paper Planes Amsterdam. Jouw vlucht langs overheerlijk eten en drinken in LA Style.

Het interieur is een beetje mannelijk, stoer en ruig. Leer gecombineerd met industriële accenten en wat zachte eye-catchers zoals leuke quotes en rozen op tafel om het knus te maken. De bar is voorzien van een grote spiegelwand, waardoor de ruimte groter lijkt.

(meer…)

Welkom


fb

Ik ben Namfon, de Notes die je hier leest zijn geschreven uit eigen ervaring en wil ik graag delen zodat ze niet vergeten worden. Veel leesplezier.

Notes uitwisselen

Volg me voor nog meer Notes

@NamsNotes Instagram

NamsNotes van vandaag

Foodstuff bij het Allerhande Kerstfestival. Eten en drinken proeven maar ook leuke workshops.… https://t.co/msoo4d4JOu
Amsterdam Lightfestival at Rhizome House. Pretty changing colors. Visit @AmsterdamLight -… https://t.co/hJLaXxwDB6
Net workshop van @CanonNederland gedaan bij Taets Zaandam. Super vette #lowlight foto's gemaakt.… https://t.co/ktYYL7Obu6
Krijg je bij het zien van deze foto ook zo een zin in zon, zee en strand? Hier is die ver te… https://t.co/EkUE1LVMPF
Waar blijft de zomer dan? Kan ik alsjeblieft terug naar casa_volar en het heerlijke strand van… https://t.co/ZKpkIIb0SE
Van de zon in Ibiza naar de regen in NL. Gelukkig houdt mijn Carlala hoed van carlalafashion mij… https://t.co/TvUOwCl5Nt
Wat ga ik dit missen. Ibiza je bent mooi. Snel online op de blog. #ibiza #casavolar #calablancahttps://t.co/iWXsfljpEH
Throwback naar de lunchspot van gister cottonbeachclubibiza #hotspot #lunchspot #cottonbeachclubhttps://t.co/4Bzk8ypqet
Je vindt bijna overal dit heldere water. Dit is bij Cala de Xarraca. #beaches #beach #xarracahttps://t.co/C0MECN2pU0
Ik heb eindelijk mijn eerste auto gekocht.😜 Past goed bij mn outfit. #newcar #eend #deuxchevauxhttps://t.co/ZucQxKFZ89
Happy Saturday. Uitzicht vanaf het mooie dakterras casa_volar wat is het hier heerlijk rustig.… https://t.co/Jpusmpcga3
Ik deed een 3-daagse #Juizs #detox en het viel me alles mee. Mijn ervaring je nu op #blog . https://t.co/dRBROKU1AJ https://t.co/p5m7DzJduZ
This is a good spot for #breakfast today juizscoldpressed #detoxtime day3. Almost done.… https://t.co/JhaOi1EjhK
Lekkere mix platter op de #culinaireverleiding in #Zaandam. Goede zondag besteding.… https://t.co/HM9hHoGoTs
Deze mooie hotelkamer in #Nhow #Rotterdam geeft mij het New York loft gevoel. En het bed is zo… https://t.co/uVuA7Xc3pT
Eindelijk op de blog. In mei ging ik op #stedentrip in #Rotterdam en sliep in het #Nhow Nu te… https://t.co/yNjEUU4eut
Zin in een lekkere lunch straks? Ga naar Coffee & Coconuts Amsterdam. Nu op mijn blog - https://t.co/bhHyhmiAFT https://t.co/zHQFvs0I9x
Wat doe jij op deze zonnige vrije dag? Afgelopen zaterdag was ik bij thingsilikethingsilove en… https://t.co/ZJZZKg9IOg