Reizen

I haven’t been everywhere, but it’s on my list – Susan Sontag

Reizen is voor mij synoniem aan: nieuwe en vooral mooie plekken ontdekken, genieten van lekker eten en drinken, kennis maken met nieuwe culturen, mensen leren kennen maar vooral mooie herinneringen maken en die meenemen in je eigen rugzak.

Wereldse Notes

Het liefst reis ik elke maand wel ergens heen, helaas, zoals bij velen laat de portemonnee dit niet toe. Door mijn werk in het toerisme en doordat ik vrienden heb in dezelfde branche, heb ik gelukkig wel een paar kleine voordelen. Ik probeer er dan ook zo vaak als het kan er op uit te gaan naar mooie plekjes wereldwijd.

Mijn ervaring is, plekjes in het buitenland vergeet je snel. Je kent het wel, heerlijk gegeten in een restaurant, kaartje mee en uiteindelijk toch het kaartje kwijt raken of weggooien met de gedachte:  “ik heb het toch niet meer nodig”. Tsja, vind dan nog maar eens dat restaurant. Op NamsNotes, houd ik daarom mijn favorieten Notes bij, die plekjes die je niet wilt vergeten. Maar ook attracties die je moet zien en dingen die je moet doen. Een persoonlijk reisverhaal, een dagboek net hoe je het wilt zien.

Nederlandse Notes

Ook Nederland wordt niet vergeten. Want ik ontdek net zo lief mooie plekjes in ons lage land. Ik moet bekennen, er valt voor mij nog heel wat van Nederland te ontdekken. De Zaanse Schans is bij mij om de hoek en ook het recreatiegebied ’t Twiske heb ik gezien. Amsterdam, tien minuten treinen en must see city blijft mij steeds weer verbazen. Ook de Nederlandse Notes zal ik noteren, zodat ik ze met jou kan delen. Want een weekend, nacht of dag in Nederland is zo gedaan, toch?

Boven aan mijn Nederland lijstje staat Texel. Lekker fietsen over het eiland, picknicken op het strand en genieten van de ondergaande zon. Iedereen die ik ken is er geweest, dus ja, ik moet er zeker een keer heen.

NamsNotes Reizen – Om niet te vergeten

Ik weet zeker dat ik mijn leukste plekjes, de beste ervaringen, must do’s en sees  in binnen- en buitenland nu altijd terug zal vinden in NamsNotes Reizen.

2 thoughts on “Reizen
Els van Duinhoven

HoiHoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem

http://www.ehealthloket.nl/2016/06/28/toekomst/

    NamsNotes

    Dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *