Mijn voorbereiding op 3-daagse Juizs detox

Mijn voorbereiding op 3-daagse Juizs detox

Omdat ik wil ervaren wat het met mij doet

Af en toe kwam het weleens in mij op, zal ik een detox doen? Vaak uitgesteld en gedacht dat red ik niet. Ik eet graag en ze zeggen vaak ook best veel. Geen troep maar gewoon gezond, gevarieerd en vers. Eigenlijk kook ik nooit uit potjes en pakjes, een uitzondering op zijn tijd daargelaten. In de weekenden neem ik graag een wijntje, chips en lekkere borrelhapjes als het moment zich er voor leent. Toch leek het mij best weleens goed om eens mijn lichaam te reinigen. Daarom besloot ik vorige week uit het niets, nadat ik de vrolijk gekleurde sapjes van Juizs had gezien, ik doe het gewoon.

Vandaag, nu ik dit schrijf woensdag, is mijn Juizs pakket binnengekomen. 18 Flesjes koudgeperste groentesappen. Ik heb ze snel in de vriezer gelegd want aanstaande vrijdag wil ik beginnen aan mijn detox. Sinds maandag ben ik begonnen met afbouwen. Dus veel groente, fruit, geen tot weinig vlees en veel water of thee.

3-daagse Juizs detox pakket

Stoppen met koffie was geen probleem. Wel vond ik het lastig om mij te houden aan drie eet momenten en een minder grotere hoeveelheid. Na het eten zit ik vol maar een paar uur later heb ik toch echt wel weer zin in iets. Ik probeer hier zo min mogelijk aan toe te geven om mijn lichaam en geest voor te bereiden op de detox.

3-daagse Juizs Detox All Day

Vrijdag ga ik beginnen. Drie dagen lang per dag 6 flesjes drinken verspreid over de dag. In het Juizs pakket zit een enveloppe met af- en opbouw recepten zodat je jezelf goed kunt voorbereiden mocht je niet net als ik al eerder begonnen zijn hiermee.

Menu 3-daagse Juisz detox

Het 3-daagse Juizs detox menu is zo ingedeeld dat je om de dag andere groente sappen drinkt. In de avonden staat er een soepje en een noten shake op het menu. De juiches van Juizs zijn zo gemaakt dat ze helpen bij het detox proces. Naast de sappen moet je veel extra drinken. Dus minimaal 2 liter (infusion) water of kruidenthee om de giftige afvalstoffen nog beter af te drijven. Ik heb ook nog verse munt en gember gekocht voor nog meer afwisseling.

3-daagse Juisz detox

Waarom doe ik een 3-daagse detox?

Niet om af te vallen, dat heb ik niet nodig. Wel denk ik dat het goed is om eens voedsel, in dit geval sappen, tot mij te nemen die vrij zijn van kleur-, geur-, smaakstoffen en pesticiden. Door een aantal dagen niet te eten krijgt je maag- en darmkanaal en rust omdat ze niet veel hoeven te verteren. En doordat ze minder hoeven te werken, kan je lever zich richten op het ontgiftingsproces.

Ik ben dus vooral benieuwd wat het mijn lichaam doet, hoe ik me voel tijdens de detox en hoe ik me erna voel. Is dit anders dan daarvoor? Het schijnt dat je heel erg hoofdpijn kunt krijgen en moe kunt worden. Ik ga het meemaken dit weekend en zal volgende week een artikel wijden aan mijn hoe ik mijn 3-daagse Juizs detox heb ervaren.

3 thoughts on “Mijn voorbereiding op 3-daagse Juizs detox
Saskia

Leuk artikel! Succes!

Brenda

Kan je hier ook mee afvallen?

    NamsNotes

    Hoi Brenda,

    bij mij was dit niet het geval, denk ook dat drie dagen daarvoor te weinig is. Verder geloof ik niet in afvallen en detoxen als combinatie. Maar eerder in een goed, aangepast eetpatroon wat je altijd kunt volhouden en waarmee je rustig aan afvalt. Ik zou zeggen informeer bij Juizs en stel daar je vraag aangezien zij dieper in de materie zitten dan ik.

    Namfon – NamsNotes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom


fb

Ik ben Namfon, de Notes die je hier leest zijn geschreven uit eigen ervaring en wil ik graag delen zodat ze niet vergeten worden. Veel leesplezier.

Notes uitwisselen

Volg me voor nog meer Notes

@NamsNotes Instagram

NamsNotes van vandaag

Foodstuff bij het Allerhande Kerstfestival. Eten en drinken proeven maar ook leuke workshops.… https://t.co/msoo4d4JOu
Amsterdam Lightfestival at Rhizome House. Pretty changing colors. Visit @AmsterdamLight -… https://t.co/hJLaXxwDB6
Net workshop van @CanonNederland gedaan bij Taets Zaandam. Super vette #lowlight foto's gemaakt.… https://t.co/ktYYL7Obu6
Krijg je bij het zien van deze foto ook zo een zin in zon, zee en strand? Hier is die ver te… https://t.co/EkUE1LVMPF
Waar blijft de zomer dan? Kan ik alsjeblieft terug naar casa_volar en het heerlijke strand van… https://t.co/ZKpkIIb0SE
Van de zon in Ibiza naar de regen in NL. Gelukkig houdt mijn Carlala hoed van carlalafashion mij… https://t.co/TvUOwCl5Nt
Wat ga ik dit missen. Ibiza je bent mooi. Snel online op de blog. #ibiza #casavolar #calablancahttps://t.co/iWXsfljpEH
Throwback naar de lunchspot van gister cottonbeachclubibiza #hotspot #lunchspot #cottonbeachclubhttps://t.co/4Bzk8ypqet
Je vindt bijna overal dit heldere water. Dit is bij Cala de Xarraca. #beaches #beach #xarracahttps://t.co/C0MECN2pU0
Ik heb eindelijk mijn eerste auto gekocht.😜 Past goed bij mn outfit. #newcar #eend #deuxchevauxhttps://t.co/ZucQxKFZ89
Happy Saturday. Uitzicht vanaf het mooie dakterras casa_volar wat is het hier heerlijk rustig.… https://t.co/Jpusmpcga3
Ik deed een 3-daagse #Juizs #detox en het viel me alles mee. Mijn ervaring je nu op #blog . https://t.co/dRBROKU1AJ https://t.co/p5m7DzJduZ
This is a good spot for #breakfast today juizscoldpressed #detoxtime day3. Almost done.… https://t.co/JhaOi1EjhK
Lekkere mix platter op de #culinaireverleiding in #Zaandam. Goede zondag besteding.… https://t.co/HM9hHoGoTs
Deze mooie hotelkamer in #Nhow #Rotterdam geeft mij het New York loft gevoel. En het bed is zo… https://t.co/uVuA7Xc3pT
Eindelijk op de blog. In mei ging ik op #stedentrip in #Rotterdam en sliep in het #Nhow Nu te… https://t.co/yNjEUU4eut
Zin in een lekkere lunch straks? Ga naar Coffee & Coconuts Amsterdam. Nu op mijn blog - https://t.co/bhHyhmiAFT https://t.co/zHQFvs0I9x
Wat doe jij op deze zonnige vrije dag? Afgelopen zaterdag was ik bij thingsilikethingsilove en… https://t.co/ZJZZKg9IOg